6 Beneficii ale uleiului de pește pentru organism

Ce este uleiul de pește?

Uleiul de pește este unul dintre cele mai consumate suplimente alimentare. Este bogat în acizi grași Omega-3, care sunt foarte importanți pentru sănătate. Dacă nu consumați o mulțime de pește gras, luarea unui supliment de ulei de pește vă poate ajuta să obțineți suficient omega-3.

ulei de krill pareri

Uleiul de pește este grăsimea sau uleiul extras din țesutul de pește. De obicei provine din pești uleioși, cum ar fi hering, ton, hamsii și macrou. Cu toate acestea, uneori este produs din ficatul altor pești, cum este cazul uleiului din ficat de cod.

Beneficiile uleiului de pește

Sprijină sănătatea inimii

Bolile de inimă sunt principala cauză de deces la nivel mondial. Studiile arată că persoanele care mănâncă mult pește au o rată mult mai mica să se imbolnavească de boli de inimă.

Susține sănătatea ochilor

La fel ca și creierul, ochii se bazează pe grăsimile Omega-3. Sănătatea ochilor începe să scadă la bătrânețe, ceea ce poate duce la degenerarea maculară legată de vârstă. Un studiu a constatat că consumul unei doze mari de ulei de pește timp de 19 săptămâni a îmbunătățit vederea la toți pacienții cu AMD.

Reduce inflamația

Inflamația este modalitatea sistemului imunitar de a combate infecțiile și de a trata leziunile. Cu toate acestea, inflamația cronică este asociată cu boli grave, cum ar fi obezitatea, diabetul, depresia și bolile de inimă. Reducerea inflamației poate ajuta la tratarea simptomelor acestor boli.

Deoarece uleiul de pește are proprietăți antiinflamatorii, poate ajuta la tratarea afecțiunilor care implică inflamația cronică

Sprijină sănătatea pielii

Pielea conține o mulțime de acizi grași omega-3. Sănătatea pielii poate scădea pe tot parcursul vieții, mai ales în timpul bătrâneții sau după o expunere prea mare la soare. Acestea fiind spuse, există o serie de afecțiuni ale pielii care pot fi remediate de suplimentele cu ulei de pește, inclusiv psoriazisul și dermatita

ulei de peste beneficii

Poate ameliora simptomele depresiei

Depresia este de așteptat să devină a doua cea mai mare cauză de boală până în 2030. Vezi articolul aici!

Interesant este faptul că persoanele cu depresie majoră par să aibă niveluri mai scăzute de omega-3 în sânge. Studiile arată că suplimentele cu ulei de pește și omega-3 pot ameliora simptomele depresiei.

Poate reduce grăsimea hepatică

Ficatul procesează cea mai mare parte a grăsimii din corp și poate juca un rol important în creșterea în greutate. Boala hepatică este din ce în ce mai frecventă – în special boala hepatică grasă nealcoolică, în care grăsimea se acumulează în ficat.

Ulei de pește sub formă de capsule

Îți recomandăm:

Krillmar – Ulei de Krill și Ulei de Pește cu Omega 3 pentru Colesterol, Trigliceride și Sistem Cardiovascular – 60 Gelule

Krillmar este un Ulei de Krill de Calitate Premium sub formă de capsule softgel de la partenerul nostru Grădina Sănătății.

Contribuie la Prevenirea și Reducerea Efectelor Afecțiunilor Cardiovasculare, Reglează Nivelul Colesterolului, Reduce volumul Trigliceridelor și Protejează Organele Interne – 100% Natural.

Vezi mai multe detalii despre produs AICI.

Folosește codul nutricent10 pentru a beneficia de o reducere de 10% la comanda ta.