Top parfumuri de damă semnate Givenchy

Creații de modă elegante, cosmetice de înaltă calitate și parfumuri inconfundabile – acesta este brandul Givenchy, un nume care definește frumusețea și personalitatea femeilor de mai bine de 60 de ani. În 1952, Hubert de Givenchy a pus bazele casei de modă care s-a remarcat de-a lungul timpului prin originalitate și frumusețe.

Muza celebrei case de modă a fost pentru mulți ani minunata actriță Audrey Hepburn, cea care l-a inspirat pe Givenchy să creeze unul din cele mai iubite parfumuri: L’Interdit.

Parfumurile create de Givenchy sunt atemporale, unice, oferă fiecărei femei un plus de farmec cu totul aparte. De aceea, merită să aflați câte ceva despre cele mai cunoscute și iubite parfumuri lansate de Givenchy. Multe din acestea le puteți găsi online, e suficient să deschideți în magazinul online pagina cu produse de la Givenchy.

Îți vom trimite un email periodic cu toate noutățile noastre.

• Givenchy Very Irresistible for Women

Acesta este un parfum delicios de seducător , creație Givenchy. Parfumul combină tonuri de trandafir și bujor, pentru a crea o aventură de lungă durată, la care se adaugă un pic de condiment: anasonul stelat. Very Irresistible a fost create în anul 2012. Imaginea acestui brand aparține fermecătoarei actrițe Amanda Seyfried. Flaconul parfumului este minimalist, de culoare roz și rezonează perfect cu intenția aromelor.

• Irresistible - Eau de Parfum

Un parfum iconic, Irresistible de la Givenchy este un joc de contraste între trandafirul seducător și cedrul de Virginia. Aromele de debut sunt cele fructate de pere și ambră, după care apar tonuri florale de trandafiri și iriși.

Parfumul Irrésistible este o creație a anilor 2020, care beneficiază de imaginea emblematică a superbei Fran Summers, un model talentat, cu un farmec aparte. Flaconul parfumului are cu forme geometrice tipice brandului Givenchy.

• L’Interdit

Parfumul iconic al brandului este un parfum floral alb cu note fructate la debut. Iasomia, floarea de portocal și mai târziu tuberoza sunt principalele atracții aici. Deși este dulce, are o bază lemnoasă și o aroma destul de proaspătă. Nota de final a acestui parfum genial este o combinație de vetiver cu paciuli, două tonalități întunecate și profunde. Parfumul este unul dintre cele mai cunoscute și apreciate arome ale brandului Givenchy.

• Ange Ou Démon (Înger sau Demon) de Givenchy

Parfumul este foarte original, versatil, destinat unor ținute de seară. Ange Ou Demon se deschide cu condimente cum sunt șofranul și cimbrul, cu o notă tonică de mandarine. Apoi, urmează o aromă cremoasă și mai dulce, conținând boabe de tonka și vanilie. Ange ou Demon nu este un parfum pentru toată lumea, este special și fierbinte, un parfum pe care este greu să-l treci cu vederea.

• Amarige By Givenchy

Acesta este un parfum clasic de la începutul anilor 1990, care prezintă un amestec fantastic de fructe, note florale și picante. Este un parfum bogat și stratificat care îi conferă un aer de complexitate și îl face ideal pentru o femeie matură. Amarige combină note florale de gardenie dulce, mimoză și esențe de lemn prețios, pentru o senzualitate care încântă. Aroma fructelor dulci este subliniată de ylang-ylang și tuberoză.

• Dahlia Divin de Givenchy

Acest parfum fin combină note discrete și note intense, cu eleganța unei creații haute couture. O femeie rafinată va aprecia acest parfum floral, cu tonuri dulci fructate amestecate cu arome de iasomie, trandafir și piersici. Notele de final sunt oferite tonurilor lemnoase de vetiver, santal și patchuli.

În concluzie, dacă aceste parfumuri v-au fermecat, nu rămâne decât să alegeți aroma preferată și s-o cumpărați online. Aflați aici mai multe detalii despre parfumurile Givenchy și despre modul în care vă vor pune în valoare frumusețea și farmecul personal.