Vitamina C se găsește atât în  fructe cât și în legume. Este cunoscută ca fiind un antioxidant care are efecte pozitive asupra pielii, dar și a organismului. Din păcate, corpul uman nu poate produce această vitamină, de aceea este nevoie să o procurăm din alimente. Este esențial să se consume regulat în cantități optime. Vezi Studiul Aici!

vitamina c cu zinc si d3

Top 7 Fructe bogate în Vitamina C:

  1. Lămâie

Lămâile conțin 77 mg de vitamina C per 100 gr și substanțe nutritive benefice pentru sănătate. De asemenea, lămâile sunt bogate în fibre și nu conțin colesterol sau grăsimi saturate.

  1. Kiwi

Kiwi conține 93 mg de vitamina C per 100 gr. Acest  fruct bogat în vitamina C reduce colesterolul și îmbunătățește sistemul imunitar.

3. Căpșuni

Căpșunii conțin 59 mg de vitamin C per 100 gr. Datorită conținutului ridicat de antioxidanți, căpșunile pot preveni cancerul, diabetul, bolile vasculare cât și demența.

4. Portocale

Portocalele conțin 53 mg de vitamin C per 100 gr. Vitamina C crește rezistența organismului în fața infecțiilor și elimină radicalii liberi.

5. Grapefruit

Grapefruit-ul conține 90 mg de vitamin C per 100 gr.  Grapefruitul roz  previne bolile digestive, astmul, aciditatea gastrică și constipația.

6. Papaya

Papaya conține 90 mg per vitamin C per 100 gr. Papaya este bogată în magneziu, potasiu și fibre, iar această combinație de nutrient este bună pentru inimă și poate previne cancerul de colon.

7. Măcese

Măcesele conțin 426 mg de vitamin C per 100 gr. Acestea sunt benefice organismului, deoarece previn spasmele stomacale și ulcerul stomacului.

Îți recomandăm:

Vitamina C Lipozomală 1000 Mg – 20 Fiole cu Absorbție Maximă

Vitamina C Lipozomală cu 1000Mg pentru Sistemul Imunitar, Sistemul Nervos, Extenuare și Oboseală de la partenerul nostru Grădina Sănătății.

Supliment Lipozomal care conține 1000mg de Vitamina C, cu Gradul cel mai Ridicat de Absorbție care există la ora actuală în România. Proprietățile sale puternice Anti-Inflamatoare și Anti-Oxidante Întăresc Sistemul Imunitar și Reglează o Serie de Procese și Reacții bio-chimice Esențiale care au loc în interiorul organismului. Produs în Spania la cele mai înalte Standarde GMP.

Câteva beneficii ale Vitaminei C Lipozomale:

  • Supliment Nutritiv de Calitate Premium cu Absorbție Ridicată, Foarte Concentrat și cu Eliberare Prelungită.
  • Vitamina C sub formă Lipozomală are cel mai ridicat Grad de Absorbție de pe piață (Peste 90%).
  • Contribuie la o Mai Bună Sănătate Orală (Dinți, Gingii).
  • Este un Foarte Puternic Antioxidant care Protejează organismul în fața Radicalilor Liberi.

Vezi mai multe detalii despre produs AICI.

Folosește codul nutricent10 pentru a beneficia de o reducere de 10% la comanda ta.

Citește și „5 Legume Bogate În Vitamina C”.