Siliciu Lichid: Beneficii pentru Organism

Siliciu lichid este un supliment de sănătate care susține țesuturile conjunctive din corp. Siliciu lichid facilitează construirea țesuturilor conjunctive atât în ​​interiorul, cât și în exteriorul acestor țesuturi. Producătorii de produse din siliciu susțin că pe lângă beneficiile cosmetice pe care le oferă, susține și o dispoziție generală sănătoasă.

siliciu beneficii

Medicii au înțeles beneficiile siliciului organic înainte de a descoperi forma lichidă a acestuia. Expertul francez în știință, Loic le Ribault a descoperit forma lichidă de siliciu și a început să cerceteze beneficiile sale terapeutice. Forma lichida descoperita de Rinault a fost o formă potabilă de siliciu care este netoxică atunci când este consumată.

Îți vom trimite un email periodic cu toate noutățile noastre.

Siliciu Lichid Beneficii

Beneficii Cosmetice și Anti-îmbătrânire

Siliciul este o substanță care există în aproape fiecare parte a corpului, inclusiv în numeroasele părți ale corpului care încep să arate în mod natural semnele îmbătrânirii. Deoarece siliciul ajută la construirea țesutului conjunctiv, un supliment lichid de siliciu poate ajuta la refacerea pielii ridate și lăsate.

În plus, siliciul lichid poate ajuta, de asemenea, la revitalizarea părului care se estompează de-a lungul anilor și la îmbunătățirea unghiilor fragile și rupte. Siliciul vă poate ajuta, conform „Enciclopediei Medicinii Naturale”, să luptați împotriva îmbătrânirii atât ca supliment de sănătate intern, cât și ca supliment extern.

Beneficii pentru Tractul Digestiv

Siliciul poate, de asemenea, să beneficieze de condiții care perturbă funcționarea interioară a stomacului. Aceasta include afecțiuni precum indigestie, balonare, ulcer, inflamație și alte probleme intestinale. Când consumați siliciul pe cale orală, acesta funcționează prin acoperirea mucoaselor interioare ale tractului intestinal, reducând simptomele multor probleme intestinale. În plus, siliciul susține o structură intestinală sănătoasă, ajutând la construirea țesutului conjunctiv.

Beneficii Suplimentare

Potrivit „Enciclopediei medicinii pe bază de plante: Ghidul de referință definitiv la 550 de plante cheie cu toate utilizările lor ca remedii pentru afecțiunile comune”, siliciu lichid poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea simptomelor a mai multor afecțiuni, inclusiv artrita, colesterolul ridicat și sistemul imunitar slăbit. Mai mult, siliciu lichid poate ajuta la tratarea tinitusului, amețelilor și leziunilor cauzate discurilor vertebrale.

Supliment cu Siliciu

Îți recomandăm:

Siliciu Lichid 500 Mg + Vitamina C pentru Păr, Piele, Unghii, Articulații – Produs Vegan – Sticlă cu 500 ml

Siliciu Lichid de la partenerul nostru Grădina Sănătății susține frumusețea și sănătatea Părului, a Pielii și a Unghiilor.

Vezi mai multe detalii despre produs AICI.

Folosește codul nutricent10 pentru a beneficia de o reducere de 10% la comanda ta.