5 Legume Bogate în Vitamina C

Legumele consumate zilnic au multiple beneficii pentru organism, cum ar fi: îmbunătățește sănătatea digestivă, scade riscul bolilor de inimă, scade tensiunea din sânge. Majoritatea legumelor sunt sărace în calorii, dar bogate în vitamine, minerale și fibre. Deoarece acestea conțin multă apă, sunt esențiale pentru hidratare și digestie, iar bacteriile benefice corpului au un mediu propice pentru supraviețuire.

vitamina c 1000
Top 5 Legume Bogate în Vitamina C: 

1. Ardei Gras Roșu

Ardeii grași conțin 95 mg de vitamina C per 100 gr. Aceștia sunt o sursă bogată de vitamine, cum ar fi: A, B, E, și K, dar și de Potasiu, Mangan și Magneziu. Ardeii conțin siliciu care ajută la creșterea părului și a unghiilor și pot corecta carențele de calciu.

2. Broccoli

Broccoli conține 89 mg de vitamina C per 100 gr. Aceste legume bogate în vitamina C ajută la prevenția bolilor de inimă și a cancerului. De asemenea, conțin și vitamina K care ajută la coagularea sângelui și care oferă sănătate oaselor. Vezi Studiul Aici!

3. Varză de Bruxelles

Varza de Bruxelles conține 85 mg de vitamina C per 100 gr. Varza de Bruxelles este bogată, de asemenea, în fibre, vitamina K, vitamina A, mangan și potasiu. Vitaminele C și K sunt importante pentru sănătatea osoasă și pentru prevenția cancerului. În special, vitamina C ajută la formarea colagenului, care reprezintă partea fibroasă a oaselor.

4. Cartofii

Un cartof mediu conține 20 mg de vitamina C. Aceștia sunt o sursă excelentă de potasiu și fibre. Vitamina C din cartofi acționează ca un antioxidant și poate preveni leziunile celulare. Acestea ajută la digestie, tensiune arterială și sănătatea inimii.

5. Spanac

Consumul de spanac poate aduce beneficii sănătății ochilor și poate reduce stresul. Majoritatea carbohidraților din spanac consta în fibre, care sunt foarte sănătoase și care ajută la digestie. Vitamina C este un puternic antioxidant care întreține pielea sănătoasă și funcția imunitară.

Îți recomandăm:

Vitamina C Lipozomală 1000 Mg – 20 Fiole cu Absorbție Maximă

Vitamina C Lipozomală cu 1000Mg pentru Sistemul Imunitar, Sistemul Nervos, Extenuare și Oboseală de la partenerul nostru Grădina Sănătății.

Supliment Lipozomal care conține 1000mg de Vitamina C, cu Gradul cel mai Ridicat de Absorbție care există la ora actuală în România. Proprietățile sale puternice Anti-Inflamatoare și Anti-Oxidante Întăresc Sistemul Imunitar și Reglează o Serie de Procese și Reacții bio-chimice Esențiale care au loc în interiorul organismului. Produs în Spania la cele mai înalte Standarde GMP.

Câteva beneficii ale Vitaminei C Lipozomale:

  • Supliment Nutritiv de Calitate Premium cu Absorbție Ridicată, Foarte Concentrat și cu Eliberare Prelungită.
  • Vitamina C sub formă Lipozomală are cel mai ridicat Grad de Absorbție de pe piață (Peste 90%).
  • Contribuie la o Mai Bună Sănătate Orală (Dinți, Gingii).
  • Este un Foarte Puternic Antioxidant care Protejează organismul în fața Radicalilor Liberi.

Vezi mai multe detalii despre produs AICI.

Folosește codul nutricent10 pentru a beneficia de o reducere de 10% la comanda ta.

Citește și „Topul Fructelor Bogate În Vitamina C”.