De ce este importantă detoxifierea organismului?

Detoxifierea organismului

Detoxifierea este necesară în viața oricărei persoane. Oricât de ,,prieteni” sunteți cu stilul de viață sănătos, aceasta poate fi influențată chiar și de mediul înconjurător. Consumul excesiv de alcool, cafea, tutun, medicamente, ajută la asimilarea substanțelor de care organismul nostru nu are nevoie și cu care nu va mai funcționa așa cum ar trebui.

Recomandarea noastră:

detoxifiere organism
Cuprins:

Nevoia de detoxifiere a organismului, atât pe plan fizic, cât și psihic apare din cauza:

 • oboselii,
 • stresului,
 • lipsei apetitului sexual,
 • creșterii în greutate.

Consumul excesiv de alcool, cafea, tutun contribuie la acumularea acestor toxine.

cura de detoxifiere

Detoxifierea Fizică

Ajută organismul să funcționeze la parametrii corespunzători!

Eliminarea toxinelor se poate face cu ajutorul băuturilor detox și a dietelor speciale. Consumarea lor pe o durată limitată de timp vă va ajuta să vă reglați corpul și să funcționeze într-un mod normal. 

Toxinele care vă înconjoară pot pune la pământ organismul cu trecerea timpului, de aceea este bine să existe detoxifierea în viața voastră de câte ori simțim nevoia. După aceasta, este indicat să nu mai reveniți la alimentația greșită pe care o aveați înainte.

Îți vom trimite un email periodic cu toate noutățile noastre.

Detoxifierea Psihică

Detoxifierea psihică reprezintă eliminarea toxinelor mentale. Factorii negativi din minte reprezintă:

 • gândurile negative,
 • grijile,
 • invidia,
 • răutatea,
 • certurile,
 • șocurile emoționale.

În urma acestei cure de detox veți avea parte de libertate, pace interioară, creșterea nivelului de putere, nu vor mai exista tulburări de gândire, nici de concentrare.

Așadar, este foarte important să combinați aceste două faze și să beneficiați de o detoxifiere corectă, dusă până la final cu succes.

Aveți nevoie de detoxifiere pentru a funcționa optim, pentru a avea o viață și o stare liniștită, pentru a vă bucura de tot ceea ce vă înconjoară și a face toate lucrurile pe care vi le doriți mult mai ușor.

Beneficiile detoxifierii

 1. Stimulează energia

Mulți adepți ai programului de detoxifiere raportează că se simt mai energici. Acest lucru se întamplă, deoarece, în timp ce vă detoxifiați, opriți fluxul lucrurilor care v-au făcut să aveți nevoie de o detoxifiere în primul rând.

Prin eliminarea zahărului, cofeina, grăsimile trans, grăsimile saturate și înlocuirea lor cu fructe și legume proaspete, veți obține un impuls natural de energie, unul care vine fără un accident rezultat. Este vital să rămâneți bine hidratat în timpul oricărui program de detoxifiere.

 1. Îndepărtează orice deșeuri în exces

Cel mai important lucru cu care vine detoxifierea în ajutor este că permită organismului să scape de orice exces de deșeuri pe care le-a depozitat. Majoritatea programelor de detoxifiere sunt concepute pentru a curăța organismul, ajutând ficatul, rinichii și colonul să-și facă treaba.

Curățarea colonului este o parte importantă a procesului de detoxifiere, deoarece acele toxine trebuie să iasă din organism.

 1. Ajută la pierderea în greutate

O dietă de detoxifiere vă va face să slăbiți pe termen scurt, dar pentru a slăbi mai mult și pentru a vă menține la kilogramle dorite va trebui să stabiliți o modalitate mai sănătoasă, obiceiuri alimentare pe termen lung și să scăpați de obiceiurile nesănătoase.

De multe ori reducerea drastică a caloriilor și pierderea rapidă în greutate este cea care se promovează, în special în mass-media. Aceste rezultate pe termen scurt nu vor dura dacă nu înlocuiți alimentele mai puțin bune cu cele bune și dacă nu sunteți suficient de activ.

 1. Sistem imunitar mai puternic

Detoxifierea ajută la stimularea sistemului imunitar, deoarece veți putea absorbi mai bine nutrienții, inclusiv vitamina C. Multe plante pe care le luați în timpul unei detoxifiere vor ajuta sistemul limfatic, care joacă un rol important în menținerea sănătății.

 1. Piele îmbunătățită

Pielea este cel mai mare organ al omului, iar cu ajutorul detoxifierii vom avea rezultate pozitive. O modalitate eficientă, împreună cu detoxifierea, este să mergeți la saună, deoarece organismul va transpira toxinele suplimentare. La finalul planului de detoxifiere pielea va fi mai clară, curată și fină.

 1. Păr mai sănătos

Când părul este capabil să crească neinhibat de toxinele interne, veți vedea și simți diferența, deoarece, în multe cazuri, părul devine mai strălucitor și se simte mai moale la atingere.

 1. Beneficii anti-îmbătrânire

Toxinele cu care se confruntă organismul sunt un factor care contribuie la procesul de îmbătrânire. Prin reducerea cantității de radicali liberi, veți vedea nu numai beneficii pe termen scurt, ci și beneficii pe termen lung.

Când terminați programul de detoxifiere, este foarte important să nu vă întoarceți direct la stilul de viață care a cauzat toxicitatea. Respectarea unei diete îmbunătățite și activitatea zilnică sunt modalități excelente de a vă asigura că vă simți bine în fiecare moment al vieții dumneavoastră.

 1. Respirație mai bună

Programul de detoxifiere include o curățare a colonului, deoarece toxinele trebuie eliberate din organism. S-a teoretizat că unul dintre factorii care contribuie la respirația urât mirositoare este colonul. Când reușiți să îl curățați și sistemul digestiv să funcționeze bine din nou, puteți constata că respirația se îmbunătățește.

Respirația dvs. se poate înrăutăți în timpul procesului de detoxifiere, acest lucru fiind natural, deoarece toxinele sunt eliberate din organism.

 1. Gândire mai clară

Un program bun de detoxifiere va acorda o oarecare atenție stării dvs. de spirit în timpul curățării. Utilizarea meditației este recomandată ca o modalitate de a reveni în contact cu corpul dvs. în această perioadă de epurare și curățare de toxine.

Adepții de detoxifiere spun adesea că își pierd acel sentiment de ceață și sunt capabili să gândească mai clar în timpul unei detoxifieri decât atunci când nu o fac. Are sens, deoarece multe dintre alimentele pline de zahăr și grăsimi care ne înconjoară în fiecare zi ne vor face să ne simțim letargici și pot influența în mare măsură calitatea gândirii noastre.

Supliment pentru detoxifiere

Îți recomandăm:

Ultra+ Detox Multivitamine Lichide cu 63 Ingrediente: Super Verdețuri + Vitamine + Minerale + Aminoacizi – 500ml

Vezi mai multe detalii despre produs AICI.

Folosește codul nutricent10 pentru a beneficia de o reducere de 10% la comanda ta.