Colagen pentru îngroșarea părului

      Suplimentarea cu colagen este o soluție naturală pentru îngroșarea părului, deoarece colagenul oferă corpului nutrienții de care are nevoie pentru a construi foliculi sănătoși de păr. Colagenul de tip 1 din surse marine sau bovine este cea mai bună opțiune pentru păr și nevoile legate de frumusețe, fiind cea mai bogată sursă de aminoacizi esențiali, cum ar fi prolina, care nu numai că poate îngroșa părul, ci și reduce căderea acestuia și accelerează viteza de creștere a părului.

colagen femei
Cuprins:

Colagenul îngroașă părul?

      DA, colagenul este o soluție puternică și naturală pentru îngroșarea părului, reducerea căderii părului și accelerarea vitezei de creștere a părului, sporind în același timp sănătatea pielii și a unghiilor. Iată cum funcționează:

Aminoacizii săi promovează o creștere sănătoasă a părului

      Consumul regulat de colagen poate îmbunătăți sănătatea părului, furnizându-i aminoacizii esențiali de care organismul are nevoie pentru a crea noi fire de păr.

      Părul dvs. constă în principal într-o proteină cunoscută sub numele de keratină. Colagenul este o sursă bogată de aminoacizi esențiali care creează keratina în organism, inclusiv cel mai important aminoacid pentru producerea de keratină, prolina.

Are antioxidanți puternici care creează foliculi de păr sănătoși

      Fără îndoială, foliculii de păr sănătoși sunt cheia firelor groase și puternice de păr și a pierderii minime a părului. Din păcate, foliculii de păr suferă de obicei daune cauzate de radicalii liberi care se acumulează din cauza stresului cronic, a obiceiurilor alimentare slabe, a expunerii la soare sau a vârstei.

      Un studiu din 2016 la Universitatea de Medicină din Tokyo a găsit o relație pozitivă cu radicalii liberi și căderea părului. Oamenii de știință au descoperit că cu cât se acumulează mai mulți radicali liberi pe piele și pe scalp, cu atât mai mulți oameni au experimentat căderea și subțierea părului.

      Aici colagenul și, în special, colagenul marin, sunt utile. Bogăția sa în antioxidanți și proteine ușor de digerat sunt capabile să lupte împotriva radicalilor liberi și să prevină deteriorarea viitoare a părului.

      Din fericire, studiile au descoperit că colagenul de tip 1 este capabil să lupte împotriva radicalilor liberi de pe scalp care cauzează căderea și subțierea părului. Prin furnizarea pielii din jurul foliculilor de păr cu antioxidanți puternici, producția sănătoasă a părului a fost regenerată și rata pierderii părului a fost încetinită.

      Un alt studiu a arătat că o sursă de colagen de tip 1, colagenul marin, conține niveluri ridicate de antioxidanți care joacă un rol în îmbunătățirea sănătății părului. Acești antioxidanți sunt capabili să combată efectele secundare dăunătoare ale radicalilor liberi, inclusiv griul prematur.

Ajută la menținerea părului gros și întinerit

      Colagenul este cunoscut pentru îmbunătățirea elasticității pielii, dar mulți nu realizează că efectele sale se aplică și pielii scalpului. Se pare că stratul de piele în care sunt înrădăcinați foliculii de păr se poate deteriora în timp, ceea ce poate provoca pierderea și subțierea părului. Dar nu vă faceți griji – administrarea de colagen poate fi o modalitate eficientă de a fortifica pielea în această zonă, care, la rândul său, poate îmbunătăți sănătatea generală a părului.

      Suntem mândri să spunem că colagenul de la partenerul nostru, Grădina Sănătății este un produs cu un efect real și rapid.

Colagen Lichid Hidrolizat

Îți recomandăm:

Colagen Lichid Hidrolizat 10000mg + Acid Hialuronic 50mg + Biotina 5000mcg + Cupru + Siliciu + Vitamina C, B5, B6, B12

Complex Super Concentrat de Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3 cu 10.000mg la Doza Zilnica

  • Întărește Firul de Păr și Reduce Căderea lui; Crește volumul acestuia și îi conferă strălucire, vigoare și un aspect sănătos;
  • Asigură elasticitatea pielii și asigură reducerea ridurilor;
  • Oferă multe alte beneficii pentru organism

Vezi mai multe detalii despre produs AICI.

Folosește codul nutricent10 pentru a beneficia de o reducere de 10% la comanda ta.

Citește și: „Care tip de colagen este potrivit pentru păr?„.