Care tip de Colagen este potrivit pentru păr?

       Atunci când căutați cel mai bun colagen pentru a vă îmbunătăți părul, este esențial să alegeți unul care să fie în mod special abundent în colagenul de tip 1, care se găsește atât în colagenul marin, cât și în cel de origine bovină.

       Deși există peste 16 tipuri diferite de colagen, tipul 1 este cel mai potrivit pentru menținerea părului, pielii și unghiilor tinere. Nu numai că moleculele de tip 1 sunt mai mici și, prin urmare, mai biodisponibile, dar acest tip de colagen este bogat în special în aminoacidul hidroxiprolină, care este un element important al pielii sănătoase.

       Alte tipuri de colagen oferă diferite beneficii dincolo de un păr mai sănătos. Tipurile 2 și 3, de exemplu, sunt bogate în aminoacizi glicină și prolină, care sunt în general responsabili pentru sănătatea oaselor, articulațiilor și a organelor.

       Atât colagenul bovin cât și cel marin sunt bogate în colagen de tip 1. În timp ce colagenul de origine bovină conține colagen de tip 1, acesta conține și colagen de tip 3, extinzându-și beneficiile pentru a include susținerea mușchilor slabi, a oaselor mai puternice și a țesuturilor conjunctive.

       Colagenul marin, pe de altă parte, este format din 100% peptide de colagen de tip 1, ceea ce îl face o alegere specială pentru cei care caută în mod specific beneficii pentru îmbunătățirea părului.

Cum să alegeți cel mai bun colagen pentru creșterea părului:

       Pentru cele mai bune rezultate de îngroșare a părului cu colagen, nu numai că este esențial să alegeți colagen de tip 1, dar este, de asemenea, esențial să alegeți un produs cu cele mai înalte standarde de aprovizionare. Acest lucru vă ajută să asigurați cea mai mică cantitate de toxine, metale grele și alți compuși nocivi (care pot veni cu radicali liberi care afectează creșterea părului).

       Cel mai bun colagen marin provine în mod durabil din peștii capturați sălbatici, iar cel mai bun colagen bovin provine de la vaci hrănite cu iarbă.

       Suntem mândri să spunem că colagenul de la partenerul nostru, Grădina Sănătății este cel mai bun dintre cei mai buni.

Îți recomandăm:

Colagen Lichid Hidrolizat 10000mg + Acid Hialuronic 50mg + Biotina 5000mcg + Cupru + Siliciu + Vitamina C, B5, B6, B12

Complex Super Concentrat de Colagen Lichid Hidrolizat Tip 1 si 3 cu 10.000mg la Doza Zilnica

  • Întărește Firul de Păr și Reduce Căderea lui; Crește volumul acestuia și îi conferă strălucire, vigoare și un aspect sănătos;
  • Asigură elasticitatea pielii și asigură reducerea ridurilor;
  • Oferă multe alte beneficii pentru organism

Vezi mai multe detalii despre produs AICI.

Folosește codul nutricent10 pentru a beneficia de o reducere de 10% la comanda ta.

Citește și: „De Ce Este Colagenul Supranumit Secretul Frumuseții?„.